“Noah” – filmul “Noe” naste proteste in lumea musulmana

Malaezia s-a alăturat altor țări islamice, în ce priveste interzicerea filmului biblic hollywoodian “Noah” (Noe), cu Russell Crowe (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), semnalandu-l ca fiind ne-religios și sustinand ca ar încalcă legea islamică împotriva profeților pe care acesta ii descrie.

Un oficial a confirmat faptul că cel mai recent film de mare buget mare al Paramount, care a stârnit un val de proteste în rândul grupurilor musulmane din întreaga lume, nu va fi proiectat în Malaezia predominant musulmană, conform unui raport AFP, citat de LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] .

Filmul a înfuriat deja unele instituții creștine din Statele Unite, privind reprezentarea neconvenționala a lui Noe, de catre Crowe. Noe este privit ca o figură importantă atât în ​​Creștinism cat și in Islamism.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.