Pelerinaj (procesiune) de Florii in Bucuresti 2014 – brosura-program

Pentru slujitorii de la Pelerinajul de Florii din București, dar și pentru preoții participanți a fost publicată, la Editura ”Cuvântul Vieții” a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei, broșura „Intrarea Domnului în Ierusalim”.

Lucrarea cuprinde rânduiala procesiunii și se deschide cu lectura evanghelică de la Liturghia din duminica praznicului. Pot fi găsite aici toate momentele pelerinajului, cu rugăciunile și ecteniile care se rostesc la fiecare oprire.

Broșura se încheie cu rugăciunea de sfințire a icoanei praznicului Intrării Domnului în Ierusalim și cu cea de binecuvântare a pelerinilor, care vor fi citite, la finalul pelerinajului, de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

Pe ultima copertă a broșurii poate fi consultată și harta traseului din acest an, conform informatiilor transmise de agentia de stiri oficiala a Patriarhiei Romane, Basilica [https://www.basilica.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.