Saturday 4 may 2024

Lumina Sfântă Ierusalim Live 2024 – Mormântul Sfânt - Transmisiune video în direct - Slujba de Înviere

Si in acest an, ca si in anii trecuti, Asociația Lăcașuri Ortodoxe va incerca, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa va ofere ocazia de a urmari in direct o transmisiune video chiar din Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim – 2024.

Astfel, in aceasta sambata, dupa ora pranzului, in intervalul 12:30 – 15:00 (ora Romaniei), vizitatorii nostri se vor putea bucura LIVE, cu ajutorul si prin mila lui Dumnezeu, de sosirea Luminii Sfinte la Invierea Domnului, ocazie cu care, din cate cunoasteti deja, candelele aflate in Biserica Sfantului Mormant si lumanarile (de regula in pachete de cate 33 – un numar egal cu varsta la care a fost rastignit Mantuitorul) se vor aprinde singure, in mod minunat marturisind lucrarea mantuitoare si puterea Harului lui Dumnezeu venite pe Pamant – de multe ori – in chip vazut, pentru salvarea sufletelor noastre.

Transmisiunea video in direct din Biserica Sfantului Mormant 2024 poate fi urmarita IN DIRECT în pagina Lăcașuri Ortodoxe, destinată transmisiunilor în direct (click aici pentru accesare), cât și în întreaga rețea web a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor (www.sf-esc.ro).

De asemenea, în noaptea Sfintei Invieri a Domnului nostru Iisus Hristos, incepand cu orele 23:30, puteti urmari in direct Slujba Invierii si a Sfintei Liturghii, din mai multe biserici din țară (click aici pentru accesare).

 

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.