publicat în: Arhivă

Lucas Foster produce un film despre Sfantul Constantin cel Mare

Producatorul Lucas Foster si-a planificat realizarea unui film despre Sfantul Constantin cel Mare, în Serbia, cu actori americani și sârbi, bazat pe un scenariu de Ivana și Miroslav Mitic, dupa cum informeaza Serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION.

Reprezentantul și asistentul pentru Balcani al lui Foster , Andrej Pavlovic, a declarat pentru agenția Tanjug că sunt in curs de desfasurare discuții cu guvernul sârb, mai multe informații despre acest proiect fiind puse la dispozitia publicului imediat dupa incheierea acestora.

Foster a produs mai multe filme, printre care „Mr.&Mrs. Smith”, „Man on Fire” și „Equilibrium”.

Pavlovic a anuntat ca rolurile principale din filmul despre împăratul roman care s-a născut în zona Nis de astăzi vor fi jucate de “elita hollywoodiana”, dar actorii sârbi vor fi, de asemenea, implicati.

Mitic, care detine firma de productie Dream Company, a explicat că scenariul pentru filmul despre Sfantul Constantin este rezultatul unor cercetări de 10 ani de zile, de-a lungul carora a vizitat diferite biblioteci din întreaga lume.

Aceasta este de fapt o poveste de dragoste, cu mai multe nivele: Creștinism, dragoste, acțiune si mister – a declarat Mitic, conform Serviciului specializat LiveCamera media PRODUCTION.