publicat în: Arhivă

IMPORTANT: Racla cu Moastele Sfantului Mina – Bucuresti

Suntem informati ca racla cu Moastele Sfantului Mina va fi scoasa spre inchinare, astazi, 10 noiembrie, in jurul orelor 12:00, la Biserica “Sfantul Mina” din Bucuresti. Ca in fiecare an, baldachinul se va afla amplasat in curtea Lacasului, exact in fata treptelor de intrare in Biserica. Randul format se va intinde pe strazile laterale si va exista un cordon de jandarmi menit sa asigure ordinea. Pentru cei care vor sa vina pentru prima oara, mentionam ca pentru a ajunge la Biserica Sfantul Mina trebuie sa se indrepte spre Piata Unirii. In momentul in care va aflati, pe pasaj, in fata Magazinului Unirea, va trebui sa mergeti pe strada din laterala stanga a acestuia, pe linia de tramvai, aproximativ 1 statie, dupa care veti vedea Biserica tot pe partea stanga a soselei.

Lacasuri Ortodoxe administreaza si grupul cu acelasi nume, format astazi din 8300 membri. Ocrotitorul acestui grup, prin hotararea parintelui duhovnic staret al Manastirii Halmyris, protos. Iov, este Sfantul mare Mucenic Mina.
Asa incat, cu aceasta ocazie, a praznicului celui ce ne-a ocrotit intotdeauna cand i-am cerut ajutorul (si in aceasta afirmatie nu este nimic exagerat), uram tuturor membrilor, ajutor de la Dumnezeu, bucurie si mult folos duhovnicesc alaturi de programul Lacasuri Ortodoxe!