Mănăstirea Sfântul Ioan Vladimir din Albania, la hramul din 2020 (VIDEO)

Mănăstirea Sfântul Ioan Vladimir din Albania și-a serbat hramul, un material video surprins cu această ocazie putând fi vizionat la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=CzNQDo0NESU . Slujbele la această sărbătoare au fost oficiate de Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Antonie de Elbasan. Sfintele moaște ale Sfântului Ioan Vladimir au fost așezate spre închinare în această mănăstire între anii 1381 și 1995, dar în prezent ele sunt găzduite în Catedrala Sfânta Înviere, din Tirana, de unde au fost aduse la mănăstire în ziua hramului. Sfântul Mucenic Ioan Vladimir a fost un conducător al Docleii, cel mai puternic principat sârbesc din jurul anului 1000 până în 1016, fiind recunoscut drept un conducător evlavios, drept și pașnic.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.