Raliu automobilistic (procesiune cu Icoana Maicii Domnului), de la un ocean la altul, pentru protejarea vietii (iul.-oct.)

raliu automobilistic procesiune cu icoana de la un ocean la altul Un raliu automobilistic international, destinat protejarii vietii, va fi organizat pe distanta Vladivostok – Madrid, de la Oceanul Pacific la Oceanul Atlantic, in perioada iulie – octombrie 2012, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

El va traversa douăzeci de ţări europene.
Obiectivul acestei acţiuni consta in afirmarea valorilor familiei şi protejarea maternităţii (in special, împotriva avortului).

Este o procesiune religioasa care a primit binecuvântarea Mitropolitului Ilarion (Alfeiev), a Mitropolitului Filaret de Minsk, si a Episcopului de Vilnius, Inochentie. Icoana Maicii lui Dumnezeu, "Censtokovskaia", va fi purtata în aceasta procesiune.

– un articol de: contributor Ec. Carmen-Ana

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.