Sfanta Liturghie Arhiereasca la Manastirea Dintr-un Lemn, Francesti-Valcea 2011

În Duminica a XXIV-a după Rusalii, 6 noiembrie 2011, Înaltpreasfinţitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi la biserica cu hramul „Naşterea Maicii Domnului” de la Mănăstirea Dintr-un Lemn, din localitatea Frânceşti, judeţul Vâlcea.

În cadrul Sfintei Liturghii a fost hirotonit întru diacon tânărul Justinian Bălaşa, absolvent al Facultăţii de Teologie din Craiova.

După Sfânta Evanghelie, Înaltpreasfinţitul Părinte Gherasim le-a vorbit celor prezenţi despre înţelesurile duhovniceşti desprinse din pericopa evanghelică de astăzi şi i-a binecuvântat pe credincioşii prezenţi în biserica mănăstirii.

Răspunsurile la strană au fost date de către corul de maicii al mănăstirii, mai informeaza serviciul de presa LONews al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

– pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe: Arhidiacon Ioan Liviu Găman

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.