VECERNIA, UTRENIA SI SFANTA LITURGHIE ÎN CINSTEA SĂRBĂTORII ICOANEI MAICII DOMNULUI “POTOLEŞTE ÎNTRISTAREA MEA”

În seara zilei de 6 februarie 2009 Prea Sfinţitul Petru, Episcop de Hâncu a oficiat Vecernia şi Utrenia în cinstea Sărbătorii Icoanei Maicii Domnului “Potoleşte întristarea mea”.

Cu această ocazie Mănăstirea Hâncu îşi serbează hramul bisericii din complexul monahal care este în cinstea acestei Icoane Făcătoare de Minuni ce se află în incinta Catedralei Sfinţilor Apotoli Petru şi Pavel.
În data de 7 februarie 2009 Episcopul Petru a săvîrşit Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie de Sărbâtoarea în cinstea Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului “Potoleşte întristarea mea”.

Slujba a avut loc în Biserica cu hramul “Adormirea Maicii Domnului” din cadrul Complexului monahal al Mănăstirii Hâncu în prezenţa unui sobor de preoţi ai Sfântului Locaş.

Mai multe imagini de la această slujbă puteţi vedea dand click pe banner:


Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.