IPS Timotei, Arhiepiscopul Aradului, alaturi de 100 de copii, in Paraclisul Sfantul Ierarh Nicolae

In data de 10 ianuarie 2010, in Duminica de dupa Botezul Domnului, inaltpreasfintitul Parinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a slujit Sfanta Liturghie in paraclisul cu hramul Sfantul Ierarh Nicolae situat la demisolul Catedralei aradene, acolo unde au fost prezenti aproximativ 100 copii, insotiti de parintii lor.


inaltpreasfintia Sa a dorit astfel sa fie alaturi de cei mai mici dintre credinciosii Catedralei aradene care, incepand de la Sarbatoarea Sfantului Nicolae a anului trecut, au propriul lor lacas de rugaciune si de impartasire cu Hristos prin cuvant si prin Sfanta Taina.

Momentul ales a fost unul deosebit, fiind in vremea Praznicului Botezului Domnului si, totodata, in Duminica inceputului propovaduirii Mantuitorului, motiv pentru care Chiriarhul le-a adresat copiilor si tinerilor prezenti cateva cuvinte de indemn la ascultarea si implinirea cuvantului lui Dumnezeu, dupa modelul lui Hristos insusi, de a incepe Noul An mai aproape de Dumnezeu si de a fi cuminti, rugandu-L pe Tatal Ceresc sa le ajute in tot ceea ce vor savarsi acasa, la scoala si in Biserica.

ARHIEPISCOPIA ARADULUI

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.