O femeie musulmana sterila a putut da nastere unui fiu, dupa ce s-a rugat la Sfantul Nicolae

Parintii si micul Tamerlan nascut prin rugaciune la Sfantul Nicolae Lacasuri Ortodoxe din Ufa: O femeie musulmana sterila a putut da nastere unui fiu, dupa ce s-a rugat la Sfantul Nicolae
O femeie musulmana din Republica rusa Bashkiria, care a fost tratata pentru infertilitate vreme de 14 ani fara succes, a dat nastere unui fiu, dupa ce s-a rugat Inaintea icoanei Sfantului Nicolae, Intr-o biserica ortodoxa, dupa cum informeaza Interfax.

©traducere si redactare Lacasuri Ortodoxe


„Sunt musulmana, dar din anumite motive am crezut ca ea (icoana) ma va ajuta”, a marturisit fericita mama, potrivit editiei de Ufa a jurnalului Komsomolskaia Pravda, citata de Interfax.
Prietenii au sfatuit-o sa mearga la biserica: casatoria ei era aproape esuata iar diagnosticul a sunat ca o sentinta de moarte pentru fericirea familiei – e imposibil sa dai nastere cu asemenea probleme.

Parintii fericiti cu micul Tamerlan nascut prin rugaciune la Sfantul Nicolae

Era pentru prima data cand femeia venea la biserica, fiind un pic speriata si nestiind cum sa se roage. Enoriasii i-a spus: „sincer, din inima” sa ceara Sfantului Nicolae.
Atunci ea a inventat o rugaciune simpla: „Nicolae, facatorule de minuni, ajuta-ma, daruieste-ne un fiu, te rog…”. La sfarsit, femeia a luat lantisorul ei din aur preferat si l-a lasat langa icoana – exista convingerea ca asemenea daruri ajuta la Implinirea rugaciunii.

O luna dupa, femeia a Inteles ca este Insarcinata.
Acum, fiul ei, Tamerlan, Isi face parintii fericiti: e foarte vesel si inteligent.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 53/2011

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.