Lumina Sfanta Ierusalim Live 2019 – Mormantul Sfant – Transmisiune video in direct – Slujba de Înviere

Actualizare: Înregistrarea transmisiunii în direct poate fi urmărită la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=HrrdUrgy4yc. Nu uitați, în noaptea Sfintei Invieri a Domnului nostru Iisus Hristos, incepand cu orele 00:00, puteti urmari in direct Slujba Invierii si a Sfintei Liturghii, din mai multe biserici ortodoxe.


Si in acest an, ca si in anii trecuti, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va incerca, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa va ofere ocazia de a urmari in direct o transmisiune video chiar din Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim – 2019.

LIVE video – Sfantul Mormant din Ierusalim – 2019 – LUMINA SFANTA

Astfel, in aceasta sambata, dupa ora pranzului, in intervalul 12:00 – 15:00 (ora Romaniei), vizitatorii nostri se vor putea bucura LIVE, cu ajutorul si prin mila lui Dumnezeu, de sosirea Luminii Sfinte la Invierea Domnului, ocazie cu care, din cate cunoasteti deja, candelele aflate in Biserica Sfantului Mormant si lumanarile (de regula in pachete de cate 33 – un numar egal cu varsta la care a fost rastignit Mantuitorul) se vor aprinde singure, in mod minunat marturisind lucrarea mantuitoare si puterea Harului lui Dumnezeu venite pe Pamant – de multe ori – in chip vazut, pentru salvarea sufletelor noastre.

LIVE video LUMINA SFANTA 2019 – Sfantul Mormant din Ierusalim

Transmisiunea video in direct din Biserica Sfantului Mormant 2019 va putea fi urmarita IN DIRECT în paginile Lăcașuri Ortodoxe, în playerul care se va afla în partea de sus a site-ului.

De asemenea, în noaptea Sfintei Invieri a Domnului nostru Iisus Hristos, incepand cu orele 00:00, puteti urmari in direct Slujba Invierii si a Sfintei Liturghii, din Catedrala din Urziceni.

Mormântul Sfânt din Ierusalim
Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.