O icoana a Sfantului Serghie de Radonej a inceput sa izvorasca mir

În Biserica Sfintii Apostoli Petru și Pavel din Novopavlovsk, o icoană a Sfantului Serghie de Radonej (foto) a inceput sa izvorasca mir.

Este uimitor ca aceasta se intempla deja pentru a doua oara, chiar în ziua cinstirii sfantului, conform publicatiei “KP”.

Vestea s-a răspândit imediat și biserica a atras, intre timp, mii de închinători.

In prezent, se organizeaza o comisie specială de experti. După ce comisia ii va intervieva pe martori si va examina locul și condițiile in care icoana a fost pastrata, ea va face publice concluziile privind petele de mir – daca acestea au aparut într-un mod natural sau nu.

Va urma sigilarea icoanei, iar daca petele de mir vor aparea in continuare, atunci icoana va fi declarata oficial “izvoratoare de mir”, mai informeaza publicatia amintita.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.