89.6* FMAscultați
Radio Reîntregirea
în direct

Ascultați în direct postul de radio ortodox Reîntregirea, al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de Alba Iulia.

Ascultați
Radio Reîntregirea

Informații despre Radio Reîntregirea

Un prieten pentru sufletul dumneavoastră | www.reintregirea.ro

Postul de radio Reîntregirea a fost lansat în ziua de Crăciun, în anul 2001, la iniţiativa Înaltpreasfinţitului Părinte Andrei (Andreicuţ) actualul Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului, la acea dată Arhiepiscop de Alba Iulia, debutând cu transmisiunea în direct a slujbei Sfintei Liturghii Arhiereşti, de la Catedrala Arhiepiscopală din Alba Iulia. În prezent, Arhiepiscopia de Alba Iulia, sub patronajul căreia funcţionează postul de radio Reîntregirea, este păstorită de Înaltpreasfințitul Părinte Irineu.

Colectivul administrativ al postului de radio Reîntregirea îşi propune să aducă în casele ascultătorilor valorile reale, autentice, tradiționale și social-filantropice.

Postul de radio poate fi ascultat în judeţul Alba (Alba Iulia), pe frecvența 89.6Mhz, în judeţul Mureș (Târgu Mureş) pe frecvența 98.6Mhz, în zona Munților Apuseni (Zlatna) pe frecvența 97.3Mhz, reuşind să ajungă pe calea undelor până în apropiere de Sibiu.

Pe lângă transmisiunile în direct zilnice ale Slujbei Sfintei Liturghii şi ale Vecerniei din Catedrala Arhiepiscopală din Alba Iulia, postul Radio Reîntregirea oferă o varietate de emisiuni pe teme religioase, istorice, de familie, societate, adresate tuturor categoriilor de vârste. Acestora li se alătură secvenţe muzicale şi grupaje informative locale și naționale.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.