image
image

Un nou internet

Descoperit prin singurul Navigator (Browser) Web ortodox, la o performanță sporită și în continuă dezvoltare.

Descărcați acum Alte opțiuni Termeni și condiții

Mai aproape de adevăr

Printr-un nou motor de căutare limitat la paginile care respectă valorile ortodoxe. "Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi." (Ioan 8, 32)

image
image

Aplicații și Unelte

Create special pentru a vă putea ajuta în lucrarea dvs. "Căci dacă lucrezi întru adevăr, vei izbuti în toate lucrările tale." (Tobit 4, 6)

Protecție sporită

Evitând riscul de a naviga pe pagini cu mesaje nepotrivite.
"Când şezi la masă mare, să nu deschizi spre ea gura ta, și să nu zici: "Multe sunt puse pe masă!" Adu-ţi aminte că rău lucru este ochiul viclean. Ce este mai rău între lucrurile create, decât ochiul viclean? Pentru aceea la toate câte vede lăcrimează. Să nu-ţi întinzi mâna unde altul se va uita, ca să nu-ţi bagi mâna cu el în blid." (Ecclesiastul 31, 13-16)

image
image

Libertate deplină

Deși rezultatele noului motor de căutare se limitează strict la paginile ortodoxe, există libertatea accesării altor motoare de căutare sau pagini de internet, prin introducerea directă a adreselor web ale acestora.

Lacasuri Ortodoxe
"Domnul este Duh, şi unde este Duhul Domnului, acolo este libertate. Iar noi toţi, privind ca în oglindă, cu faţa descoperită, slava Domnului, ne prefacem în acelaşi chip din slavă în slavă, ca de la Duhul Domnului."
— Sfantul Apostol Pavel          

Întru Slava lui Dumnezeu Celui în Treime Slăvit! Amin!

image

Navigator Lăcașuri Ortodoxe

Descărcați și instalați acum Navigatorul Web Lăcașuri Ortodoxe.

Descărcați acum

Termeni și condiții

Opțiuni descărcare

– alegeți sistemul de operare din lista de mai jos –
Windows
Linux
Mac
Android