publicat în: Documentare

Film documentar - România, Gură de Rai

Cu ajutorul lui Dumnezeu, un film-documentar Lăcașuri Ortodoxe, lansat și pe rețeaua de cablu din întreaga țară.

 

Filmul, care are o lungime de 40 de minute, prezintă publicului o parte a României mai puțin cunoscută și mediatizată, dintr-o perspectivă unică și dumnezeiască: cea a Vechiului și Noului Testament.

 

Cu siguranță, pelicula “România: Gură de Rai” vă va atrage într-un spațiu pe care îl cunoașteți, dar pe care nu l-ați mai privit “cu adevărat” niciodată. Interviul pe care se bazează filmul, realizat cu Pr. Gheorghe Colțea, Protopop de Bran-Zărnești, atrage atenția spectatorului asupra spațiului în care trăiește, a cărui sfințenie nu va putea fi cuprinsă niciodată îndeajuns prin cuvânt. Tocmai de aceea, vă propunem ca, de această dată, ajutați de vizual, să descoperiți valorile acestui spațiu, într-un mod absolut unic - un spațiu care continuă să ne descopere secretele sale, peste generații.

 

Traversează mii de ani de istorie biblică și pornește acum într-un pelerinaj (“ieșire”) de 40 de minute, chiar în țara ta, România, ajutat de o serie de dezvăluiri pe care le vei auzi pentru prima oară, într-o perioadă în care tainele și minunile lui Dumnezeu sunt, din păcate, trecute cu vederea.

 

Urmărește integral, filmul România: Gură de Rai, și vei fi purtat, timp de 40 de minute, într-o nouă lume, pe care Dumnezeu, din iubire, ți-a dăruit-o ție…