3

   Un soldat francez, in varsta de 23 de ani, a fost arestat la baza Air Force, din apropierea orașului Lyon, pentru ca ar fi pregatit un atac asupra unei moschei locale, conform unei declaratii a Ministerului de Interne Francez, emisa ieri.

  Soldatul avea vederi "apropiate de cele de extrema dreapta radicală" și a atacat deja o moschee din regiunea Bordeaux, anul trecut, fără a provoca multe pagube, a mai declarat ministerul, fără a oferi alte detalii.

   Serviciile de securitate se confrunta cu o crestere a activitatii militantilor de extremă dreapta din Franța, acolo unde exista cea mai mare minoritate musulmană din Europa.

   Guvernul a închis mai multe grupari militante de extrema-dreapta, în luna iulie, după moartea unui elev într-o încăierare între grupuri, conform radioului Vocea Rusiei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
75
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02796 sec - PID: 19732