10

Călugării de pe Muntele Athos, care se lupta cu un ordin de evacuare (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), au ajuns la un armistițiu cu autoritățile, pentru un timp, conform declaratiilor oficialilor, deși s-a raportat că se va încerca din nou ca ordinul sa fie pus in aplicare, chiar daca în ultimul timp deputații care s-au deplasat la mănăstire au fost agresați de către clerici.

"În perioada 1-31 august, se permite ca decizia instanței sa nu fie pusa în aplicare", a spus un articol din Codul de procedură civilă, care asigură pacea până la sfârșitul lunii.

Cu toate acestea, oficialii au declarat ca vor recurge la o noua tactica, conform căreia punerea în aplicare a deciziei ar putea avea loc chiar și în "zilele excluse de lege", cu condiția ca "magistratul locului de executare sa acorde permisiune relativă".

Tensiunea a escaladat după evacuarea mănăstirii, care a fost comandata de către un executor judecătoresc. Decizia a fost data in scopul pornirii unor proiecte finanțate de ESPA, provocand reacția călugărilor din Mănăstirea Esfigmenu (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
62
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.13142 sec - PID: 13201