3

   Nouasprezece copii din Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate, al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, au participat marţi, 13 august, la „Ziua Informării Preventive”, sub sloganul „Preveniţi ghinionul”. 

   Începând cu orele 10°°, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu“ Ialomiţa, copiilor le-au fost prezentate tehnici de intervenţie, aspecte referitoare la riscurile generatoare de situaţii de urgenţă identificate la nivel teritorial şi la modul de comportare în astfel de situaţii, fiind desfăşurate exerciţii practice demonstrative specifice.

   Totodată, pompierii le-au prezentat micuţilor echipamentele şi utilajele din dotare şi au desfăşurat exerciţii practice specifice intervenţiilor în situaţii reale.

   Activitatea informativ-educativă care s-a desfăşurat a avut ca scop conştientizarea celor mici asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
13
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03779 sec - PID: 12880