3

Ministerul de Interne Algerian a deschis o ancheta in cazul managementului banilor donati in moschei, datorita suspiciunii existentei de activități teroriste, conform cotidianului de limba araba El-Khabar, care a facut astazi publica aceasta informatie.

Ziarul, care publica rapoarte bine informate asupra terorismului, a declarat că autoritățile au suspiciuni puternice că zakat – donațiile ritualice, care sunt, conform credintei musulmane, unul dintre cei trei "piloni" ai Islamului – sunt folosite pentru a sprijini tinerii, a-i antrena si a-i inarma, astfel încât acestia sa poata fi trimisi in Siria și Libia, pentru a lupta ca militanți.

Potrivit primelor rezultate ale anchetei, ale căror concluzii nu au fost inca trimise magistraților, o serie de organizatii de caritate colecteaza fonduri pentru a sponsoriza terorismul islamic.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
80
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04916 sec - PID: 19356