4

Diverși lideri religioși au apelat la tinerii nigerieni creștini și musulmani să "lucreze împreună pentru a asigura pacea și stabilitatea în țară", conform L'Osservatore Romano.

Cadinalul John Olorunfemi Onaiyekan, Arhiepiscop de Abuja, Imamul Faud Ademola Adeyemi și Imamul Alhaji Abdulahi Karshi au participat la un seminar inter-religios, in Moscheea Centrală din Abuja, organizat de către "Consiliul Național al Organizațiilor Tineretului Musulman" (Nacomyo) și "Organizatia Catolica de Tineret (Cyon)".

"Cel ce afirma ca-L cunoaste pe Dumnezeu, trebuie să-și iubească aproapele și să trăiască în pace cu toți", a spus Cardinalul Onaiyekan, care i-a îndemnat pe tinerii creștini și musulmani să "lucreze împreună, in asigurarea pacii și stabilitatii în țară".

"Religia nu este o cauză, ci o binecuvântare de la Dumnezeu", a mai adaugat el.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
16
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04387 sec - PID: 12879