4

Musulmanii din Rusia il sustin pe Președintele Putin în insistența sa că lumea nu poate fi supusa, în mod unilateral, Statelor Unite, și ca crizele regionale, inclusiv cea din Siria, nu pot fi rezolvate prin forță.

Muftiul Șef rus Rawil Gaynetdin a vorbit despre acest lucru la Moscova, ieri, in cadrul unei ceremonii de premiere a celui de-al 14-lea concurs internațional al capitalei ruse de recitare a Coranului.

El a mai spus ca aplicarea unor măsuri militare împotriva Siriei ar face ca lucrurile sa devina si mai rele și să agraveze suferința tuturor comunităților de acolo, creștina și musulmana, conform radioului Vocea Rusiei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
65
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03176 sec - PID: 19732