4

Un raport parlamentar, publicat ieri in Franta, solicita sancționarea urgenta a celor care platesc servicii de ordin sexual, actul in sine fiind privit ca o contraventie. Recidiva acestuia constituie un delict. Un astfel de proiect de lege ar putea fi depus la începutul lunii noiembrie, pe baza acestui raport, cu sprijinul guvernului.

Concluzia este clară: Franța vrea sa lupte impotriva prostitutiei, stiind ca are in prezent aproximativ 20.000 de persoane care se prostitueaza, 90% straine, cu "influențe tot mai mari in traficul rețelelor de prostituție". 

Acesta este motivul pentru care raportul emis, marți, de către Maud Olivier, în numele delegației drepturilor femeilor, este ferm angajat intr-o abordare care menționeaza că "toate studiile cad de acord asupra faptului ca prostituatele sunt victime ale violențelor grave, care afectează integritatea lor fizică și mentală".

Prima abatere ar putea costa, un client, până la 1.500€.

Repetarea faptei constituie o infracțiune, care se pedepsește cu șase luni de închisoare și amendă de 7.500€.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
31
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04315 sec - PID: 12880