2

Proiectarea unei moschei in Atena: competitia continua (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Ministrul Infrastructurii din Grecia, Michalis Chrysochoidis, a anunțat ieri deschiderea celei de-a 4-a licitații pentru proiectul de construire a unei moschei în Atena. Cele trei concursuri anterioare, legate de construirea moscheii în zona Votanikos din Atena, au avut loc pe 9, 18 și 26 iulie, dar nu au reușit sa se incheie cu o ofertă convenabilă.

Ministerul Infrastructurii a decis să modifice condițiile concurențiale, astfel încât companiile mari vor putea si ele să participe.

"Cred că, de această dată, proiectul va fi realizat și chiar mai rapid, datorită capacității acestor companii", a afirmat Secretarul General al Lucrărilor Publice, Stratos Simopoulos, pentru ziarul grec Kathimerini.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
92
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03863 sec - PID: 13129