3

Statistici: Prostitutie in randul copiilor fugari din SUA (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Mii de copii isi părăsesc casele lor, in intreaga lume, din cauza unui tratament dur, în căutarea unei vieți mai bune. Fetele, de multe ori, raportează că au fost violate de tatii lor vitregi, iar altele mărturisesc că au fost bătute si abuzate.

Din păcate, aceasta este o practică comună, afirma intr-un material radioul Vocea Rusiei: Departamentul de Justiție al SUA a estimat recent că aproximativ 450.000 de copii fug anual de acasă in Statele Unite, iar o treime dintre adolescentii de pe stradă vor incheia cel mai probabil prin a se prostitua, mai ales în orașele mari.

Un studiu publicat in luna mai, de către Universitatea Fordham, care a intervievat aproape 200 de tineri fugari fără adăpost, luati aleatoriu din New York City pe parcursul anului trecut, constata ca aproape unul din patru astfel de tineri, fie a fost victima traficului de persoane, fie si-a vandut trupul, pentru nevoi de bază cum ar fi hrana și adăpostul.

Dintre participantii la sondaj, aproape jumatate au raportat ca au facut acest lucru deoarece nu aveau un loc sigur unde sa doarma. 
"Nimeni nu se trezește și spune: Vreau să fiu o prostituată, de astăzi. De foarte multe ori fetele stau cu proxenetii lor, mult timp după ce cresc. Cred că oamenii trebuie să înțeleagă că nu este o alegere pe care o facem. Este o situație de viață care ne determina sa facem lucrurile necesare supraviețuirii" – a marturisit una dintre fetele prostituate, pentru The New York Times.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
55
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04363 sec - PID: 13129