3

Vatican si Palestina: lucrarile la Acordul Global continua (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Comisia Bilaterala a Vaticanului și Statul Palestina au lansat o declarație comună, odata cu încheierea reuniunii care a avut loc ieri.

Intalnirea a urmarit evaluarea lucrarilor efectuate de catre un grup tehnic comun, pe marginea Acordului Global, care urmeaza Acordului de Bază, semnat pe 15 februarie 2000. Ultima reuniune oficială avusese loc la Ramallah, la Ministerul Afacerilor Externe al Statului Palestina, pe 30 ianuarie 2013. Intalnirea de ieri a urmarit si planificarea unor pasi viitori, in scopul accelerarii incheierii acordului.

Discuțiile au fost prezidate de Mons Antoine Camilleri, sub-secretar pentru relațiile Vaticanului cu statele, și de ambasadorul Rawan Sulaiman, ministrul adjunct al Afacerilor Externe pentru Afaceri Multilaterale ale Statului Palestina.

Discuțiile au avut loc într-o atmosferă cordială și constructivă. Comisia a constatat cu mare satisfacție progresele înregistrate în formularea textului acordului, care se ocupă cu aspectele esențiale ale vieții și activitatii Bisericii Catolice din Palestina, și a încurajat eforturile grupului tehnic comun, îndemnându-l să finalizeze discuțiile privind paragrafele care au mai ramas, din text, a căror formulare este deja într-un stadiu avansat.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
88
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04571 sec - PID: 13201