5

Angelus: Papa il felicita pe Patriarhul Ortodox (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Papa Francisc a facut rugaciunea Angelus, ieri, alaturi de credincioșii adunati în Piața Sf. Petru, la sfârșitul Messeii, marcand Ziua Mondială a Cateheților, organizata de Consiliul Pontifical pentru Promovarea Noii Evanghelizari. 

În remarcile sale scurte, Sfântul Părinte a mulțumit zecilor de mii de cateheți care au venit din toată lumea să participe la conferința catehetică de două zile, sponsorizata de același Consiliu Pontifical, și să efectueze, de asemenea, un pelerinaj la mormintele apostolilor. 

Papa Francisc a mai adresat, totodata, felicitări speciale Preafericirii Sale Ioan al X-lea Yazigi, Patriarh grec-ortodox al Antiohiei și al întregului Răsărit. 

Papa a spus că prezența Patriarhului inseamna o noua invitație pentru toți credincioșii creștini de pretutindeni, ca acestia sa-si reînnoiască rugăciunile lor pentru pace în Siria și în întreaga regiune a Orientului Mijlociu.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
64
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04746 sec - PID: 13125