3

Musulmanii trebuie sa denunte atrocitatile comise asupra crestinilor (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

"Musulmanii trebuie să denunțe atrocitățile comise împotriva minorităților creștine și sa ii acuze pe acei musulmani care lupta împotriva creștinilor", a declarat Anwar Ibrahim, un membru al Parlamentului și lider musulman al Partidului de opozitie Pakatan Rakyat (PKR), din Malaezia, la o masa rotundă consacrată coexistenței între creștini și musulmani, în cadrul reuniunii internaționale "Curajul speranței", organizat la Roma de către Comunitatea Sant'Egidio, in aceste zile.

Potrivit liderului malaezian, "respectul pentru demnitatea umană nu este toleranța, ci înțelegerea și aprecierea diferențelor altor grupuri religioase".

"Problema în lumea arabă este politica, nu religioasa", a mai spus acesta.

Anwar Ibrahim este un politician care a jucat un rol important în asociațiile de tineret musulmane bazate pe non-violență. În anii '90, el a fost Ministru al Educației și Finanțelor. El a lucrat cu UNESCO și Fondul Monetar Internațional. Din 2008, el este șeful partidului de opoziție Pakatan Rakyat (PKR).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
95
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02574 sec - PID: 13129