4

Cea de-a treia interzicere consecutiva a Paradei Gay in Belgrad ar putea avea un impact negativ asupra integrarii europene a Serbiei.

Șeful delegației UE în Serbia, Michael Davenport, a comentat că interdicția este o încălcare fundamentală a drepturilor omului, urmand ca acest fapt sa fie notat în viitorul raport al Comisiei Europene.

"Autoritățile sârbe au nevoie sa dezvolte o abordare proactivă față de o mai bună includere a populației LGBT și o mai bună înțelegere în societate", a declarat Davenport, pentru cotidianul Politika.

Marșul urma să aibă loc sâmbăta trecută, dar autoritățile locale au decis să-l anuleze, din motive de securitate, din cauza amenințărilor organizatiilor extremiste de dreapta (vezi ARHIVA).

În 2009, 2011 și 2012, autoritățile au interzis, de asemenea, parada, după ce poliția a declarat că nu poate garanta siguranta participantilor.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
86
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04597 sec - PID: 13201