3

O școală gratuita din Regatul Unit, dedicata musulmanilor, din Derby, acuzata de introducerea practicilor islamice stricte, cum ar fi clasele segregate, a fost închisa in urma unei inspecții Ofsted.
Informațiile Ofsted au marturisit ca descoperirea a fost atât de șocanta, incat scoala a fost inchisa imediat.
Ofsted a spus că nu poate dezvălui informații relevante, până la încheierea inspecției.

Într-o serie de rapoarte din ziar, foști membri anonimi ai personalului scolii declarau ca fetele erau obligate sa stea în spatele clasei. Conform radioului Vocea Rusiei, membre anonime, de sex feminin, ale personalului au raportat, de asemenea, ca au fost forțate să urmeze un cod vestimentar strict, care includea purtarea unei eșarfe pe cap sau a hijabului – chiar dacă acestea nu erau musulmane.

Închiderea școlii, probabil, va deveni o mare dezamăgire pentru Secretarul in Educatie, Michael Gove, care a introdus aceste școli gratuite în 2010, în scopul ridicarii standardelor educaționale.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
46
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0371 sec - PID: 13129