4

(VIDEO) Orasul Nis a format aseara o cruce de lumina (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Peste 5000 de cetățeni ai orasului Nis s-au alaturat aseara, la ora 21:00, proiectului "Sunt si eu parte a Crucii", organizat de GO Medijana. Oamenii, tinand lumanari in mana, s-au asezat la intersectia Bulevardului Nemanjića cu Strada Sremske, formand o cruce de lumini, dupa cum va informam in editiile trecute.

Imaginile au fost filmate de la mare inaltime, si transmise serviciilor de presa din intreaga lume, scopul fiind lansarea unui mesaj crestin pentru intreaga lume.

Președintele GO Medijana, Nebojsa Krstic, le-a mulțumit cetățenilor care au luat initiativa in acest proiect interesant și Episcopiei din Nis, cu al carei ajutor și cu ale carei binecuvantari s-a putut desfasura acest eveniment.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
62
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04174 sec - PID: 19732