6

Vineri dimineață, cu ocazia sarbatorilor anuale legate de Sfanta Cuvioasa Parascheva, la ora 6:30, moaştele Cuvioasei vor fi scoase în procesiune, din Catedrala mitropolitană, și vor fi așezate spre închinare într-un baldachin amenajat pe platoul din faţa Căminului preoțesc „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, conform informatiilor primite de la reprezentanti ai Patriarhiei Romane. Vezi intregul program al slujbelor, dand click AICI!

In acest an, alături de moaștele Cuvioasei Parascheva, se vor mai afla, pentru inchinare, Icoana Maicii Domnului Prodromița si moaştele Sfântului Simeon de la Muntele Minunat, aduse de la Mănăstirea Neamț, în seara zilei de joi.

Pelerinajul „Calea Sfinților” va fi organizat pe străzile Iașiului, vineri seară, de la ora 19:00.

Conform Patriarhiei, traseul procesiunii este urmatorul: strada I. C. Brătianu până la intersecția cu strada Cuza Vodă (Clădirea Operei) – strada Cuza-Vodă până la intersecția cu strada Armeană – Biserica "Sfântul Sava" – strada Costache Negri – Bulevardul "Ștefan cel Mare și Sfânt". După ce se va intra în curtea Catedralei Mitropolitane, cinstitele odoare vor fi reașezate în baldachinul din fața Căminului preoțesc.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
21
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04194 sec - PID: 12879