4

Muntele Athos: expozitie de timbre grecesti, din 1927 si pana astazi (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Timbrele grecești, emise din 1927 si până astăzi, care descriu imagini din Muntele Athos, au fost prezentate la un eveniment special, organizat de Poșta Elenă și de Comunitatea Sfântului Munte Athos, la Vechiul Parlament.

Prezentarea retrospectiva a timbrelor, a avut loc cu ocazia lansarii seriei de timbre "100 de ani de la integrarea Muntelui Athos in Grecia".

Președintele Helenic Post ELTA, Costis Melachrinos, a menționat că oficiile poștale din Grecia, în 185 de ani de istorie proprie, au marcat toate evenimentele majore din istoria Greciei.

"Ele au 'timbrat' fiecare respirație a sufletului grec. Timbrele grecesti au coincis cu necazurile și perioadele bune ale societății grecești, din mijlocul războaielor, al crizelor, al schimbărilor și reformelor. Colectia de timbre grecesti surprinde momentele cheie ale istoriei grecești, în avantajul generațiilor viitoare", a mai spus el.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
37
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02915 sec - PID: 13125