2

Ministrul Grec de Externe și Vicepremier Evangelos Venizelos, a mai facut, in ultimele zile, o declaratie, ca raspuns ferm la "condițiile" Primului-Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru redeschiderea Seminarului Ortodox din Halki, Istanbul, conform jurnalului Kathimerini.

"Poziția Greciei vizavi de problema este extrem de clară și în conformitate cu dreptul internațional, și a fost exprimata în mod repetat", a declarat Venizelos.

"Orice discutare publică, în continuare, a problemei, ar fi contraproductivă", a declarat Viceprim-ministrul grec, într-o vizită oficială în Israel și Teritoriile Palestiniene.

Atena a subliniat, în mod repetat, că redeschiderea Seminarului Halki și protejarea Patriarhiei Ecumenice din Istanbul nu sunt probleme care sa faca subiectul unor eventuale negocieri bilaterale, ci probleme care se referă la drepturile și libertățile religioase ale cetățenilor turci (vezi ARHIVA).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
35
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04697 sec - PID: 13129