2

Egipt: Guvernul transmite un sentiment de securitate tarii (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Guvernul din Egipt a reiterat poziția sa fermă, in aceste zile, împotriva Fratiei Musulmane, în timp ce încerca să transmită un sentiment de securitate tarii – văzut ca esențial după atacul cu bombă, de luni, în capitala Sinaiului de Sud, in regiunea stațiunilor de la Marea Roșie. 

Cabinetul a anunțat, între timp, că va scoate Fratia Musulmana din lista organizațiilor non-guvernamentale (ONG-uri) autorizate de către Ministerul Afacerilor Sociale. Acest lucru este pur și simplu o formalitate, conform unor surse judiciare, deoarece nimeni – nici chiar Fratia Musulmana – nu a contestat decizia de a bloca activitățile și activele grupului.

In prezent, exista un semnal politic clar - așa cum suna si anunțul ministrului de interne Mohamed Ibrahim vizavi de un plan de instalare a mai multe camere video în sit-urile turistice, începând din Cairo și Giza, cu referire explicita la Sharm El-Sheikh - în încercarea de a transmite o imagine de securitate tarii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
48
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0385 sec - PID: 13125