3

California: accesul la avort mai permisibil, printr-o noua lege (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

În California, o noua lege de stat va face ca avorturile sa fie mult mai accesibile, conform unui raport recent al VoR. Guvernatorul a semnat proiectul de lege, într-un moment în care multe state conservatoare trec la legi care fac exact contrariul.

Practic, proiectul de lege ii permite unei anumite clase de non-medici sa efectueze anumite avorturi. Asistentele medicale, moasele certificate precum și asistenții medicilor pot efectua avorturi numai în primul trimestru de sarcină și numai printr-o procedura nechirurgicala. Directia este una opusa altor state, precum Texasul, care solicita grade mari de supraveghere medicala pentru avorturi.

Legea din California este special conceputa, pentru le permite femeilor din mai multe zone rurale sa aiba un acces mai mare la avort – femeile care nu se afla in apropierea spitalelor.

Conferința Catolică din California și alte grupuri anti-avort deja se opun legii. California este singurul stat, în acest an, care extinde accesul la avorturi.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
80
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03173 sec - PID: 13201