3

Guvernul grec insista sa construiasca moscheea din Atena (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Membrii "Actiunii independete cetățenesti împotriva construcției sau autorizarii unei moschei", vor organiza o intrunire, marti dimineata, in fata birourilor in care va avea loc o noua licitație privind construcția unei moschei în Atena (Grecia) – vezi ARHIVA.

După trei încercări nereușite în luna iulie, guvernul grec va încerca din nou să atribuie sarcina construirii moscheii, în zona Botanikos.

În ciuda faptului că au existat mai multe companii de construcții interesate în derularea proiectului, nu s-a depus nicio oferta finală. Potrivit unor surse, s-a considerat că bugetul pentru proiect este scăzut, iar riscul la reacție publica este prea mare.

Condițiile noii oferte sunt acum modificate, pentru a permite marilor companii de construcții să participe la licitatie. Ministerul consideră că acestea pot face față oricaror probleme ar aparea, legate de construcție.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
84
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04611 sec - PID: 19732