3

Papa Francisc s-a întâlnit in aceste zile cu Martin Schulz, Președintele Parlamentului European, la Vatican, fiind invitat să participe la Parlamentul din Strasbourg.

Vizita a coincis cu publicarea unui eseu în care Martin Schulz amintea trecerea a 25 de ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea la Parlamentul European din Strasbourg (11 octombrie 1988).

"Se implinesc 25 de ani de cand Ioan Paul al II-lea a vorbit in Parlamentul European de la Strasbourg, într-un discurs inspirational", a scris președintele, adăugând: "Astăzi, in Parlamentul European, ar fi onorant sa ascultam din nou mesajul cuvintelor Papei, de solidaritate și speranță".

Parintele Federico Lombardi, director al Biroului de presa al Vaticanului, a confirmat că Martin Schulz a reînnoit invitația adresată Papei Francisc de a veni la Parlamentul European din Strasbourg, pentru a tine un discurs.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
72
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03721 sec - PID: 13129