7

La sărbătoarea Acoperamantul Maicii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vadim, Mitropolitul de Irkutsk, parohiei ortodoxe din Hong Kong, inchinata Sfinților Apostoli Petru și Pavel, i-a fost oferita Icoana Sfantului Inochentie de Irkutsk, cu o părticică din moaștele sfantului. 
Icoana a fost adusă la Hong Kong, de un cleric al eparhiei din Irkutsk, Pr. Alexandru Abiduev.

Sfantul Inochentie este patronul spiritual al Bisericii Ortodoxe din China. El a fost primul episcop ortodox care a fost numit șef al misiunii din Beijing. 

În China, mai multe lacasuri ortodoxe au fost sfințite în cinstea acestui sfânt, în special, cel din orașul E'erguna, în Regiunea Autonomă Mongolia Interioară, iar lacasul ortodox din Beijing se afla pe teritoriul Ambasadei Rusiei (Beiguan).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
56
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0415 sec - PID: 13125