6

Un sex-shop on-line a fost lansat in aceste zile, urmand ca acesta sa vanda produse "halal", pentru musulmanii din Turcia, devenind primul de acest fel din țară. 

Site-ul web, conform jurnalului Hurriyet, descrie produsele sale ca fiind complet "sigure" și conformate normelor islamice "Halal". 

In momentul in care utilizatorii de Internet intra pe site-ul web sex-shop (de cumpărături) on-line, există două link-uri diferite pentru bărbați și femei, care ii conduc pe vizitatori catre sectiuni separate, pentru produsele de sex masculin și feminin. 

Mai există, de asemenea, alte secțiuni pe site-ul web sex-shop, in care se discuta despre actul sexual în termenii Islamului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
33
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03951 sec - PID: 12880