5

Kenneth F. Hackett, noul Ambasador SUA la Vatican (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Kenneth F. Hackett, noul Ambasador al SUA la Vatican, i-a prezentat în mod oficial scrisoarea de acreditare, ieri, Papei Francisc, la Palatul Apostolic din Vatican.

Ambasadorul Hackett, care a ocupat functia de președinte al Catholic Relief Services timp de 18 ani, a fost nominalizat pentru postul de președinte, de catre Barack Obama, în luna iunie.

Într-o declarație lansata de Ambasada SUA la Vatican, noul ambasador a subliniat angajamentul Statelor Unite de implicare a liderilor religioși în "abordarea problemelor globale critice".

Ambasada SUA a mai anunțat, de asemenea, lansarea blog-ului Ambasadorului Hackett, unde acesta va impartasi gandurile sale în timpul sederii la Roma

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
83
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04244 sec - PID: 20544