4

   In urma deplasării in localitatea Eghina, Grecia, a preacucernicului părinte Bogdan Stancu, Protopop de Urziceni, acesta a primit in dar de la Înaltpreasfinţitul Părinte Efrem Mitropolit de Hydra Spetses şi Eghina o părticică a sfintelor moaşte a celui între sfinţi Părintele nostru Nectarie, făcătorul de minuni (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

   Astazi, cu ocazia sedintei  de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, părintele protopop a primit arhiereasca binecuvântare pentru realizarea unei icoane cu chipul sfântului şi a unei racle în care să fie aşezate sfintele moaşte, pentru închinarea credincioşilor. Informatia ne-a fost oferita de Arhidiaconul Silviu Nicusor Dascalu, reprezentant media al Episcopiei.

   Aceeasi sursa ne informeaza ca Preacucernicia sa a solicitat, de asemenea, arhiereasca binecuvântare pentru ca „Sfântul Ierarh Nectarie” să devină si patronul spiritual al Catedralei din Urziceni. Permanenţa Consiliului Eparhial a aprobat, in urma cu cateva ore, cererea. 

   Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
26
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04794 sec - PID: 12880