5

Un autocar care transporta mai multi închinători la un templu budist din centrul Thailandei s-a prăbușit într-o râpă. Accidentul a provocat moartea a 23 de persoane și rănirea altor 15 persoane, conform unui raport mass-media din aceasta dimineata.

Nefericitul eveniment a avut loc ieri seara, la ora 19, când autocarul, care venea din nordul orașului Chiang Mai, indreptandu-se spre Lampang, la 515 km nord de Bangkok, s-a prăbușit prin balustradă, de pe un drum deluros, răsturnandu-se într-o râpă adâncă de 50 de metri, conform Thai PBS TV, citat de VoR.
"Accidentul a fost cauzat de sistemul de frânare defectuos al autocarului", a declarat guvernatorul din Lamphang, Thannin Suphasaen.

Autocarul facea parte dintr-un convoi de trei vehicule, care ii conducea pe închinători la Templul Mai Charoen din Lamphang.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
19
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.05567 sec - PID: 12879