2

Consiliul Pontifical Cor Unum, care coordonează operațiunile catolice de ajutorare din întreaga lume, a lansat cateva date privind ajutorul acordat, până acum, organizațiilor catolice care iau parte la eforturile de ajutorare a Siriei.

Consiliul Pontifical a declarat că 72 de milioane de dolari au fost, până în prezent, alocate pentru organizațiile catolice umanitare din Siria și din regiunile învecinate. 

Au mai fost, de asemenea, asigurate ajutoare pentru refugiații prezenti în Liban, Iordania, Turcia, Irak, Cipru și Egipt.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
63
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.06588 sec - PID: 13129