4

Moastele Sfintei Filofteia in Slobozia: Transmisiuni video in direct (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

In ziua de 6 noiembrie 2013, înaintea sărbătorii Soborului Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil şi al tuturor Cereştilor Puteri (8 noiembrie), hramul străvechiului aşezământ monahal Sfinţii Voievozi din Slobozia, in oras se va organiza o procesiune cu Moastele Sfintei Mucenite Filofteia de la Curtea de Arges (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Intervievat de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, pe marginea acestui deosebit eveniment, staretul Sfintei Manastiri Sfinţii Voievozi din Slobozia, Ieromonahul Rafail Mat, Exarhul Manastirilor din Episcopia Sloboziei si Calarasilor, si-a exprimat bucuria deosebita si emotia provocate de acest mare eveniment:

"Ma bucur nespus de aceasta sosire, a Moastelor Sfintei Filofteia, in Slobozia, mai ales ca, dupa cum ati observat, aveam icoana mare a acestei sfinte, dintotdeauna, asezata la baldachinul din interiorul bisericii manastirii, in partea stanga, strajuind Sfantul Altar, in naos. Va insemna ocazia unui mare pelerinaj, atat pentru cei din localitate, dar si pentru cei din orasele din imprejurimi si chiar si pentru bucuresteni, aflati la doar o ora distanta de noi". 

Partenerul media „Agenţia de ştiri – Lăcaşuri Ortodoxe” va transmite online evenimentele, ce vor putea fi vizionate pe următoarele site-uri: www.lacasuriortodoxe.ro si www.sf-esc.ro.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
90
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0398 sec - PID: 13201