3

Un cuplu german, care trăiește în Milos, Grecia, si-a transformat propria casa într-un muzeu. Cuplul detinea sute de artefacte arheologice, provenite din perioade cuprinse intre zona preistoricului si epoca romană. Este probabil ca acestea sa fi fost obtinute prin sapaturi ilegale.

Din rezultatele căutarii, ofițerii de poliție au dedus ca acestia faceau trafic cu artefacte arheologice, deși rămâne încă un mister modul prin care cuplul a intrat in posesia acestor artefacte. 

Artefactele arheologice descoperite in casa cuplului, sunt aproximativ 368 la număr. Toate antichitățile grecești furate, au fost trimise Ministerului Grec al Culturii, pentru a fi examinate de către serviciile specializate.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
78
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02799 sec - PID: 13201