5

In aceste zile, o delegație a Bisericii Ortodoxe Ruse din afara Granitelor, în frunte cu IPS Arhiepiscop Kyrill de San Francisco și America de Vest, au adus Icoana din Kursk a Maicii Domnului "A Semnului" (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), in tinutul Sfantului Nicolae al Japoniei intocmai cu Apostolii. 

Aceasta a fost intâmpinata pe Aeroportul Narita, de protoiereul Nikolai Katsyuban și de enoriași, si de o delegație a Mănăstirii Sfanta Sofia, unde a fost oficiata, ulterior, o Slujba a Acatistului Maicii Domnului. 

Delegația a fost, apoi, condusa in capitala antica Kyoto. Aici, icoana făcătoare de minuni a ramas in Catedrala Buna Vestire, unde maine va fi oficiata Sfânta Liturghie, după care delegația va vizita casele creștinilor ortodocși locali.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
51
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0458 sec - PID: 13129