3

Ucraina: mana dreapta a Sfantului Gheorghe, adusa din Athos (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Zilele trecute, cu binecuvântarea Patriarhului Ecumenic Bartolomeu I și a Mitropolitului Vladimir al Kievului, in prezenta Președintelui ucrainean Viktor Ianukovici, o parte din moastele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe au sosit la Kiev, din Manastirea athonita Xenofont, unde acestea se afla de obicei.

Impreuna cu mâna dreaptă a Sfantului Gheorghe, adusa din mănăstirea din Athos, s-a mai aflat, spre inchinarea credinciosilor, si o copie a unei icoane vechi sfinte, datând din secolul al zecelea. 

Relicvele au fost întâmpinate la porțile Lavrei Pesterilor Pecerska din Kiev, de catre Mitropolitul Antonie de Boryspil și de vicarul mănăstirii, Mitropolitul de Vyshgorod și Cernobîl, Pavel.

 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
75
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03851 sec - PID: 19732