3

În perioada 6-11 noiembrie 2013, cu aprobarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, și cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia, au fost duse, pentru rugăciune și închinare, în Episcopia Sloboziei și Călărașilor. Ieri, 11 noiembrie, conform informatiilor transmise de Arhiepiscopia Argesului si Muscelului (foto), pelerinajul s-a încheiat, iar sfintele moaște s-au reîntors în Paraclisul Manăstirii Argeșului. 

Pe toata perioada pelerinajului, moastele au fost insotite de Intaistatatorul Eparhiei, IPS Parinte Calinic, care a efectuat, cu aceasta ocazie o serie de vizite la manastirile si bisericile din Episcopia Sloboziei si Calarasilor. In afara celor amintite in editiile anterioare de stiri, ierarhii celor doua eparhii au mai vizitat, sâmbătă, după hramul Mănăstirii din Slobozia, alte cateva biserici reprezentative din Protopopiatul Călăraşi (album foto):

- Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" – Volna;

- Biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" Alexe;

- Biserica "Sfântul Mare Mucenic Dasie";

- Biserica "Sfântul Ierarh Nifon", conform informatiilor transmise de Pr. Arhidiacon Silviu Dascalu.

Evenimentele legate de acest deosebit pelerinaj, de cinci zile, al moastelor Sfintei Mucenite Filoteea, in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, au fost transmise in direct, video, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, ele putand fi urmarite atat in paginile web ale Agentiei, cat si in cele ale Eparhiilor implicate.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
16
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.05019 sec - PID: 12880