5

Fortele de securitate tunisiene l-au arestat, ieri, pe cel de-al doilea lider al Wael Amami și pe purtatorul de cuvant, Raes Seifeddine, ai gruparii islamiste Al Sharia Ansar, pe care guvernul a interzis-o ca organizație teroristă.

Liderul Al Khatib Al-Idrissi, alias Abou Iyed, se afla încă în libertate și face parte din lista celor mai cautati oameni, din 14 septembrie 2012, dupa atacul asupra ambasadei SUA din Tunis. El a fost văzut peste tot in Tunisia, dar se pare ca sta ascuns în Libia, au declarat surse din poliție.

Amami a fost arestat sub acuzația de ucidere a șapte tunisieni din garda naționala în timpul unui schimb de focuri in Sidi Ali Ben Aoun (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Suporterii Ansar al Sharia s-au adunat în fata secției de poliție din Sidi Bouzid, unde Amami a fost reținut. Poliția a tras în aer pentru a-i dispersa, conform unor surse citate de Ansa.

Raes, care de multe ori a tinut predici incendiare la adresa autorităților, a mai fost arestat anterior, în luna mai, sub acuzația de instigare la omor.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
86
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04662 sec - PID: 20544